Autisme
een beperking met mogelijkheden

over mij

Hoi, ik ben Jordy en ik ben dertien jaar. Ik zit in de 2e klas van de HAVO

Ik maak een website omdat ik autisme heb en ik graag wil vertellen wat dat is. Zo kunnen andere mensen snappen dat het bij mij soms anders werkt. Ik heb PDD-NOS. Er zijn veel verschillende vormen van autisme en daarom zijn niet alle mensen met autisme hetzelfde. ik kan mijn gevoelens kwijt in schrijven, gedichten, verhalen en songteksten. hiervan zal ik er ook een paar bloggen.

Mijn moeder en mijn stiefvader zeggen altijd dat autisme een beperking is met mogelijkheden!

Tags: , , ,

3 Responses to “over mij” (Click To View)»

 1. Sandra Says:

  Ha Jordy,

  Wat een mooie website. Jouw verhaal maakt mij wel nieuwsgierig naar de boeken die je hebt gelezen. Vertel je ook een keer wat over je paardrijden?

  Groetjes van Sandra

 2. Bonnie Says:

  Hoi Jordy,

  Mooie site heb je! Ik ben het helemaal met je eens. Het is ook leuk om ook de leuke dingen op te schrijven. En ik ben het ook met je mama en stiefvader eens…autisme is zeker een beperking met mogelijkheden!

  Ik heb een dochter van 10 die ook autisme heeft (McDD) en dinosaurussen ook heel erg leuk vindt. Wij gaan volgend jaar naar Luxemburg. Ik zag dat jij daar al geweest bent. Weet jij misschien of er ook een dinosauruspark of iets anders met dinosaurussen in Luxemburg is? Wil je me dan misschien een mailtje sturen?

  Alvast bedankt!

  Groetjes,
  Bonnie

 3. sehmus Says:

  hallo ik heb geen autisme maar ik denk dat ik het ga krijgen kan dat?

Leave a Comment